Ben je bijna jarig....

en wil je samen met je vriend(innen) je prachtig schilderij maken?

Dat kan! Kom dan een creatieve workshop volgen. In een kleine groep schildert iedereen op een echte tafel-ezel een mooi kunstwerk op doek. Dit hoef je thuis niet meer in te lijsten, maar kun je meteen ophangen.

Ik werk normaal gesproken vanuit een thema. We bespreken van te voren wat je met je vrienden gaat schilderen. Dat kan bijvoorbeeld een dier zijn, een zelfportret, een fantasielandschap of een prentenboekfiguur. Zo heeft iedereen een begin, en kunnen jullie snel starten. Natuurlijk krijg je tips van me, en met je eigen inbreng en ideetjes zorgen we er samen voor, dat iedereen met een prachtig kunstwerk naar huis gaat!

Het is ontzettend leuk om te zien, dat elk kunstwerk weer heel anders is. Kom dus ontdekken wat je kunt en hoe creatief je bent! Er zijn al heel wat jonge kunstenaars trots naar huis gegaan met hun eigen werk.

De workshop wordt bij mij of bij jou thuis gehouden. Wil je graag een vrijblijvende kostenopgave of heb je andere vragen? Stuur een mail naar info@helekunst.nl. Dan krijg je per omgaande uitgebreid antwoord van me.

Graag tot ziens!